Kino projekcijom filmskog hita The Equalizer 3 danas u Žepču počinje s radom digitalno kino. Filmska uzbuđenja počinu od 20, 00 sati uz besplatan ulaz.

Priča koja je aktualna već nekoliko godina, večeras će dobiti i svoje premijerno izvođenje.

Projekt digitalizacije  kina vrijedan je  160 tisuća konvertibilnih maraka u okviru kojeg je nabavljena vrhunska oprema koja će našim sugrađanima omogućiti savršen filmski ugođaj da od srijede do nedjelje uživaju u hit filmovima   kao u bilo kojem kinu svjetskog glasa.

  I naši najmlađi će vikendom imati priliku uživati u filmskim pustolovinama u projekcijama namijenjenim upravo najmlađoj publici.

“Našem gradu je trebao jedan ovakav sadržaj koji će okupiti obitelj da kvalitetno provede vrijeme. Kino Doma kulture se nalazi među 13 gradova koji su  dobili najsuvremeniju digitalnu opremu za prikazivanje filmova Svi filmovi koji budu premijerno prikazivani srijedom u Americi već četvrtkom će iste moći pogledati publika u Žepču i to još uz posebnu ponudu koja je neizostavna uz filmska uzbuđenja, kokice, osvježavajuća pića.“, istaknuo je ravnatelj JU Dom kulture Žepče Miroslav Ilić gostujući u današnjem izdanju Teme dana u programu Radio Žepča.

Posljednje novosti

Write a comment